Vores virksomhed

Vores specialiserede og passionerede videnskabelige team arbejder konsekvent under de nyeste kvalitetsstandarder for at levere schweiziske skræddersyede løsninger med det færdige produkt 100% fremstillet i Europa.

Stragen Nordic A/S

Stragen Nordic A/S, som en del af Stragen Group, udvikler og distribuerer Stragen generiske farmaceutiske produkter i Skandinavien. Vores kontor er beliggende i Hillerød, Danmark, nord for København, hvor vi har vores egen registreringsafdeling og administrerer vores veletablerede distributionsnetværk, der dækker alle de nordiske lande.

Stragen Nordic A/S er en veletableret leverandør af medicin af høj kvalitet. Al Stragen Nordics produktion finder sted i Europa, hvilket sikrer en uovertruffen leveringssikkerhed og den bedst mulige kvalitetskontrol på alle niveauer.

Eliteleverandør
Vores Firma
Vores ekspertise

Vores ekspertise

Med fokus på innovation inden for sundhedsløsninger siden 1990 er Stragen en global aktør inden for udvikling, registrering og distribution af generiske lægemidler, Naturlægemidler og kosttilskud. Startende med en lille API-handelsplatform for 30 år siden i Genève, Schweiz, opererer Stragen i dag på over 60 markeder gennem et netværk af dynamiske og samarbejdende partnere, og beskæftiger over 150 ansatte og arbejder med 10 dedikerede datterselskaber over hele verden.

Som et resultat af årtiers erfaring og ekspertise inden for F&U, kombineret med vores løbende forpligtelse til at fremme folkesundheden, investerer vi i den grundlæggende forskning for levering af innovative og pålidelige sundhedsløsninger for at imødekomme udækkede medicinske behov.

Vi fokuserer to kerneaktiviteter:

  • Rx-produkter Naturlægemidler/kosttilskud.
  • Udvikling af nye lægemidler.

Vores specialiserede og passionerede videnskabelige team arbejder konsekvent med de nyeste kvalitetsstandarder for at levere schweiziske skræddersyede løsninger med en færdigvare 100% fremstillet i Europa.

Hos Stragen forstår vi, at forretningsmodeller skal genopfindes i vores konkurrencedygtige og hurtigt skiftende miljø indenfor farmaceutisk industri. Vi har identificeret, hvordan vi t positivt kan diversificere vores aktiviteter ud over den historiske udvikling og registrering af generiske+ produkter, til udvikling af Naturlægemidler og kosttilskud.

INNOVATION

Hos Stragen stræber vi efter at være en af ​​de førende innovative partnere inden for sundhed. Innovation er kernen i alt, hvad vi gør. Det er kernefunktionen, der får vores lidenskabelige medarbejdere til at bringe innovative lægemidler af høj kvalitet og naturlægemidler/kosttilskud på markedet. Gennem vores iværksættertilgang og 30 års F&U know-how, har vi udviklet en bred vifte af nye produkter og skabt muligheder i mere end 60 lande.

års F&U
know-how

afdelinger
i verden

markedsføringstilladelser

markedsførende
lande

Innovation